LETERSIA SHQIPTARE - A

Alma Begaj: “Farfurima e shpirtit” (III)

Zbresin flokët e bores, vijnë lehtë e ulen...

Agim Mato: Shqiponja

Shqiponja ishte dëbuar nga flamuri...

Alma Begaj

Alma Begaj, ka lindur më 21.12.1968 në qytetin e Beratit, banuese në Durrës. Shkollën 8-vjeçare e ka kryer në qytetin e Lushnjes, të mesmen artistike për muzikë në degën fagot e ka kryer në Fier. Studimet e larta i ka kryer në Elbasan dega Edukatë Qytetare. Botime: Në tetor 2011, del nga Shtëpia botuese “Kumi” cikli i parë me poezi me titull “Shikim që...

Alma Begaj: “Farfurima e shpirtit” (II)

Dy zemrat që dashurohen janë...

Anila Toto: E piva dimrin

E piva dimrin, një gllënjkë njëherësh...

Alma Begaj: "Farfurima e shpirtit'' (I)

Rrufeja çan qiellin. E vret në errësirë qiririn e natës’. Nga jashtë, vjen shenja jote; e, papritmas, gjithçka...

Agim Mato: Kronika të Arbërit

Galera të dyshimta, si kuaj tërë shkumbë, lidheshin në skelat e ...

Anila Toto

Anila Toto, lindur, rritur dhe jeton në qytetin e Vlorës...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •