LETERSIA SHQIPTARE - A

Cikël poetik nga Anila Toto

Unë me “Vlorën” u ulëm një herë...

Albana Subashi

Albana Subashi, ka lindur më 21.3.1968 në qytetin e Korçës, shkollen 8-vjecare e te mesme e ka kryer në Korçë për të vazhduar fakultetin në degën e gjuhë-letërsisë në Tiranë...

Cikël poetik nga Albana Subashi

Ajri i lagesht ..sundon...ndjehet i plotfuqishem...

Agim Mato

Agim Remzi Mato, u lind në Sarandë më 09.03.1947. Ka kryer shkollën e Mesme të përgjithëshme “Hoxha Tahsini” 1963 – 1966 në Sarandë Ka punuar në ndërtim...

Cikël poetik nga Agim Mato

Kuturisem nëpër rrugicat e Tiranës së vjetër...

Agim Mato: Qafa e botës

U ndava me detin. Tani do të jetoja atje lart buzë udhës së reve...

Abdyl Kadolli

Abdyl Kadolli lindi më 10 nëntor 1946 në Bukosh të Therandës, Kosovë. Ka mbaruar studimet pasuniversitare të letërsisë më 1974 në Prishtinë. Nga viti 1993-1998 ishte sekretar i Forumit të Intelektualëve Shqiptarë të Kosovës . Deri tash ka botuar vëllimin poetik “Këmisha e zjarrit, ”Rilindja”, Prishtinë, 1998 dhe...

Abdyl Kadolli: Lirikë

Kush tha se vdiq poezia...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •