LETERSIA SHQIPTARE - Ali Podrimja

Ali Podrimja

Ali Podrimja është autor i më shumë se dhjetë vëllimeve me poezi dhe mbahet sot nga kritika si përfaqësuesi më tipik i poezisë së sotme shqiptare dhe si një poet me emër dhe në shkallë kombëtare. Botën e vet poetike poeti e artikulon përmes një sistemi figurativ të konsoliduar (veçanërisht me simbolin dhe metaforën) dhe ...

Pertej dhimbjes

Ka rënë degë e thyer prej reje në trupin tënd të...

Ura e Artes

Ti na qenke ajo ura që në he.shtje të vdekshme...

Shtat Lëshon një Lulëkuq

Heshtja ime është më e vjetër...

Me Jetue

Erdhe në jetë...

Nje nate nga netet pa gjume

Zgjohu Kosovë! Zgjohu nëna ime e dashur...

Nuk kam bere kurrgje per Lumin

E pranoj nuk kam qene i qete asnjehere...

Lum Lumi

A thua eshte dita jote e fundit ne spital...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •