Nene

Një ditë më herët ose më vonë...

E nata ka mbuluar gjurmët dhe klithjet

Je shtrirë buzë lumit i sëmurë...

Maca e zeze

Ne udhetimin tim...

Dritarja e hapur

Asgje nuk ka levizur...

Unë Biri Yt

Unë biri yt, Kosovë, t'i njoh dëshirat e heshtura...

Ti dhe Uji

Diellin ta shikosh nga hija e plepit...

Hija e Tokës

Ara e misrit është kallur...

Guri

(Pres me ditë tres përditë)...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •