Vjershe e redaktuar

Qe nga lindja e gjer ne vdekje jeta ime eshte rruge dhe lufte...

Kam bere nje gjume te shqetesuar

Asnje enderr nuk kam pare...

Eshte vone te me mungosh

Mė mungojnė shumė gjėra, po ti mungon e para...

Jo vetem gjethet

Kam pare duar...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •