LETERSIA SHQIPTARE - Anton Cefa

Anton Cefa

Ka lindur në Shkodër më 1935. Student dhe pedagog i shkëlqyer, studiues dhe krijues i talentuar, por mbi të gjitha njeri i përkryer zgjodhi atë... më të vështirën...

Motiv i dikurshëm shkodran

Drini i lau kambët Kalasë...

Humbja e diellit

Botës i ka humbë dielli...

Stinë panairesh

Stinë panairesh dehëse...

Heshtja ka tingull guri

Me buzë të gurta...

Brezit tim

Kopetë e ditëve tona...

Shtegtimi i zogjve

Ju xuni dimni...

Mbi vorrin e pritjes

Mbi vorrin e pritjes...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •