Kthimi

Tre dimra jam larguar...

Gezim dhe trishtim

Kur ti rri prane meje...

Kush luan me parane

S'jam platonik, po flake epikurian...

Mes valeve te detit

Mes valeve te detit, e dashur, paske ardhur...

Disa peme flasin

Disa peme flasin...

Te perditshmen

As une...

Pushtetari dhe une

Nje mik me tha: si nuk ke frike...

Diktatori I dyte

Mora goditje nga diktatura e pare...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •