Irma Kurti

Irma Kurti ka lindur në 20 mars 1966 në Tiranë. Ka kryer studimet në Fakultetin e Historisë e të Filologjisë, dega anglisht në 1988. Ka punuar si mësuese e gjuhës angleze dhe më vonë gazetare në disa organe shtypi, gazeta “Mësuesi”, “Dita Informacion" etj. Në shtator 1997 ndjek në Universitetin e Athinës...

Mëkat

Nuk pipëtin asgjë, s’dëgjohet një hap...

I lodhur nga yjet

Ti s’i dëshifroje vështrimet e mia...

Poezi nga libri "Puthja e fundit''

Ti nuk do që t’na braktisësh...

Pa dashur

Ne xhamin e dritares, qielli...

Ti largohesh...

Ti largohesh, largohesh, largohesh prej meje...

Pendimi

Matem te flas e para...

Ik larg

Kujtimet tona do ti ruaj...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •