Pikepyetja trekendeshe

Askush, kurre dhe ne asnje vend...

Esenca? Egzistenca?

Ekzistojne pa qene Ekzistenca...

Paditja e shekullit

Degjoji! Degjoji! o Perendi, si qajne...

Kardiograme

Plac, moj zemer, moj qafire...

Pjese nga Parathenia e librit Pertej se mires dhe se liges:

Do te duhej nje liber voluminoz per te shpjeguar kuptimin metafizik...

Hydai Luzit – Hero Kombetar

Kusheri vellai! Jam ku me le ti...

Keshtu foli Zarathustra! *

Harro, o njeri hallet e jetes...

Kushtrimi

Qe ne Vardar e ne Kocke...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30