J

Jorgo Telo

Jorgo Sofokli Telo, i lindur në 6 janar 1945 në fshatin Konckë të Zagorisë (Gjirokastër), pas shkollës së mesme pedagogjike, mbaruar në Gjirokastër në 1963, vazhdoi studimet e larta në Institutin pedagogjik “A. Xhuvani” në Tiranë, fakulteti gjuhë-letërsi-histori, të cilin e mbaroi, duke përftuar...

Cikel poetik nga Jorgo S. TELO

Dikur... I zgjata duart;   dritën  vezullore...

Cikel nga Jusuf Zenunaj

Kur bie shi...

Hijet e Zeza - Cikël me poezi nga Jusuf Zenunaj

Shëtisin nëpër kohë hijet e zeza...

Jusuf Zenunaj

Poeti dhe dramaturgu Jusuf Zenunaj u lind në Novoselë të Pejës (1958). Është diplomuar për Gjuhë dhe Letërsi Shqipe, në Universitetin e Kosovës. Më 1983 ishte profesor i gjuhës shqipe në dy qendra shkollare të Pejës. Që nga viti 1992 jeton dhe krijoin në Belgjikë. Krijimet e para filloi t’i botojë në shtyp...

Cikël poetik nga Jusuf Zenunaj

Në frymën e fundit të poetit...

Cikel me poezi

Kjo dite e re...

Cikel me poezi

Ne ishim shumë të varfër...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30