J

Përtej vetvetes jetonte

Sa vjet kaluan...

Shkrim pas mesnate

Në letrën me pika të kuqe...

Juela Meçani

Juela Meçani i takon asaj gjenerate që ne vitet '90 hyri në artin dhe gazetarinë shqiptare me ambicie të mëdha...

Hija e kohës

Nuk e di sa hije bën koha...

Sot jam nënë

Ndjehem e thellë si një det i tërë...

Një ditë e re

Mirmëngjes...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •