***

Ja keshtu,moj mike,qenka jeta...

***

Kaq deshira ne po mbajme fshehur...

Mban mend?

Mban mend? Kesaj rruge dolem...

Plaku i urës

Qëmoti, thonë, te një urë e gurtë...

Dy hapa larg

Dy hapa larg e vite per t'arritur...

Dëshirë

Me vjen turp te qaj i heshtur...

Dielli dhe Vlaga

Nje djalosh si drita na takuan...

Vallja e Osman Takes

Eh, mor Osman Taka...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30