LETERSIA SHQIPTARE - K

K

Kreshnik Ibrahimi

Kreshnik Ibrahimi,lindur 03.03.1986 ne fshatin Opaj te Kumanoves.Ka te mbaruar Fakultetin Juridik ne Universitetin Shteteror te Tetoves...

Kolec Traboini: Murro

Nga Kanadaja në veri drejt Bostonit kish nisur të dyndeshin erëra të ftohta dhe krejt papritur nisi të bjerë një breshërizë dëbore që do të...

Intervistë me z Kujtim Morina – poet dhe studiues nga Shqipëria

E kam pasur pasion që i vogel letërsinë. Kam trashëguar një biblotekë të mirë nga babai, më shumë me libra ta autorëve të huaj nga ata...

Cikël poetik nga Kreshnik Ibrahimi

Deliresia e diskut t'henes buis ne syte e tu...

Kastriot Marku

Kastriot Kol Marku ka lindur më, 30.09.1970 në fshatin Skuraj të rrethit Kurbin. Ka kryer shkollën 8-vjeçare në fshatin e lindjes, ndërsa shkollën e mesme dega Agronomi e ka kryer në Milot në vitin 1990. Në vitin akademik 1995-1996 është diplomuar në Fakultetin e Shkencave Shoqërore në degën Gjuhë dhe Letërsi Shqipe në Universitetin e Shkodrës...

Kastriot Marku: Përhumbje (II)

Një hije tek dera kërkon...

Kastriot Marku: Përhumbje (III)

Të dua zeshkania ime...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •