K

Kadrije Meniqi

Kadrije Meniqi...

Cikël poetik nga Kadrije Meniqi

Sot zemrës sime ju kthy ritmi,...

Kreshnik Berisha: Po vij esëll

Po vij edhe njëherë! Veç, esëll. T’i përsëritim të gjitha Veç, esëll, kësaj here!...

Kolec Traboini: Tradhti me emrin paqe

Komandant Teli dhe pesë luftëtarë shqiptarë u ekzekutuan...

Kozeta Zavalani

Kozeta Zavalani (Qirjo) lindi në Korçë në 8 mars 1958. U diplomua në Fakultetin Ekonomik në Universitetin e Tiranës më 1982 dhe në vitin 1985 është specializuar për gazetari. Eshtë nënë e dy djemve, Mendit e Mikelit dhe bashkëshorte e mjekut Gjergj Zavalani. Ka punuar në Televizionin Shqiptar e tani është...

Cikël poetik nga Kozeta Zavalani

Mbi vazon time kristal...

Kety Bercaj

Kety Bercaj ka lindur në Shkodër më 20/05/1982. Në vitin 2001 transferohet në Verona të Italisë...

Poezi nga Kety Bercaj

Per ju te ndritshem-sy gruaje dhe buzeqeshje rrezatuese...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •