K

Kujtim Agalliu: S t a n d b y (Tregim)

Ideja për të shkruar një tregim kishte kohë që më vërtitej në mendje...

Kurtesh Veliu

Kurtesh Veliu u lind më 3 shtator 1952 në fshatin Depcë, komuna e Preshevës. Shkollën fillore...

Kreshnik Berisha

Kreshnik Berisha, student i Komunikimeve Masive dhe Gazetarise ne U AAB - Prishtine. Vepra e pare poetike NATA NE KRYEQYTET eshte botuar nga SH.B. ONUFRI - Tirane, 2008...

Kalosh Çeliku

Shkrimtari gjysmeshekullor, por gjithmone djalosh nga Kerçova, afer Shkupit, në të vërtetë, gjithmonë...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30