Kim Mehmeti

Kim Mehmeti është lindur në vitin 1955 në fshatin Gërçec në afërsi të Shkupit, ku edhe jeton. Ka punuar si: reporter i lirë në gazetën"Flaka", redaktor i revistës kulturore "Jehona", redaktor i veprimtarisë botuese të "Flakës", koordinator i programit botues pranë Institutit Shoqëri e Hapur. Aktualisht është redaktorpërgjegjës i Rrjetit Alternativ Informativ për Maqedoninë dhe drejtor ekzekutiv i Qendrës për Mirëkuptim dhe Bashkëpunim Multikulturor në Shkup...

Vdekja e magjistares

Ne që qëndronim ulur pranë shtratit të së sëmurës ishim...

Shtate krojet

Nëse niseni ndonjëherë për në Haleb dhe shkoni rrugës

Peshku Ekstasis

E di se pak janë ata që kanë pasur rastin të shohin ndonjë peshk...

Dita e Shengjergjit

Ndodhitë e çuditshme ia nisën në mes të dimrit...

Oda e burrave

Sikur të doja ta vë veten në rolin e tregimtarit mendjemadh...

Nga ëndrrat e gjyshes

Nga një grua e qetë që i duronte të gjithë dhe për cilindo...

Tanusha

Ajo nuk ishte Tanusha e këngëve popullore, por vashë e vërtetë...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •