Koçi Petriti

Koçi Petriti lindi më 1941 në Sovjan të Korçës. Shkollën fillore e të mesme i kreu në Korçë. Pas një periudhe të shkurtër pune si arsimtar, fitoi të drejtën e studimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë në Universitetin e Tiranës, ku u diplomua (1967) për gjuhë dhe letërsi. Pas shërbimit për dy vjet në ushtri, u emërua arsimtar në Librazhd, ku punoi për 22 vjet...

Kur dalin shkëndijat

Mbi bar me kurriz ti ke rënë...

Ti hyre e rrinje ne medyshje

Ti hyre e rrinje ne medyshje...

Ne dhome

Trokite ti ne deren e beqarit...

Shpirt shpendi

Shkembijve te huaj perplasi stuhija...

Hena

Sa here ate e moren neper goje...

Shkendija

Shume enderrova te doja nje njeri...

***

As mundem te te mbaj...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •