Çast

Dallge dhe dremitje e mermerimë...

Ju kujtova te gjithave

Ju kujtova te gjithave juve qe them se ju desha...

Në puthje ishe krejt dëborë

Në puthje ishe krejt dëborë...

Kujtimi

Kujtimi...

Mendoj e nuk fle

Po fle ti ne gjirin e nate...

***

Larg nga syt e tu neper shtegtime...

Vallja gorare

Me nje shtyrje gjuri ngjitet...

***

S'rri dot me ty...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30