LETERSIA SHQIPTARE - Kolec Traboini

Kolec Traboini: Murro

Nga Kanadaja në veri drejt Bostonit kish nisur të dyndeshin erëra të ftohta dhe krejt papritur nisi të bjerë një breshërizë dëbore që do të...

Kolec Traboini: Tradhti me emrin paqe

Komandant Teli dhe pesë luftëtarë shqiptarë u ekzekutuan...

Tundimet e Circes

nuk jam dinak si Odise...

Kolec Traboini

Kolec Traboini ka lindur ne Shkoder, dhe ne moshen feminore, pas vdekjes se babait ka jetuar per disa vjet ne Shtepine e Femijes ne ...

KUR FLET E GRINDESH ME EREN

Ku po me shpie...

SA HERE QE MARR KETE RRUGE

Autobuzi po i afrohej stacionit te fundit...

AI E KA EMRIN TONINO

Edhe menyra se si ecja ne rruge ishte nje tundim. Shoh hapat e mija...

VJESHTA NE KOPESHTIN TIM

Ky mes tetori si erdhi kështu papritur me pakëz diell...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •