LETERSIA SHQIPTARE - L-LL

Loer Kume

Loer Kume lindi në Durrës, në 12 prill të 1982. Kreu shkollën e mesme në gjimnazin Gjergj Kastrioti ku spikati nëpër konkurse letrare si letrar i ri premtues....

Loer Kume: Historia E Vërtetë Dhe E Fshehtë E Dritësjellësit

E vërteta është që, katër vajza, në të njëjtin vit të njëzetenjëtë të jetës, lindur në vënde të ...

Loer Kume: Re Puplore

Unë jam një Re Puplore, që fluturoj, sipër ëndërrave tokësore...

Luan Kalana

Lindi ne qytetin e Korces me 22 nentor 1948, femijerine e kalon ne Tirane. Pasi mbaron shkollen e mesme pedagogjike, kthehet me familje ne Vishocice, Devoll. Ka mbaruar studimet e larta, per gjuhe letersi dhe kursin pasuniversitar per filozofi. Ka qene mesues i gjuhes shqipe e i letersise...

Luan Kalana: Cikel me poezi - Ndjesi dhe krenari per Atdheun ..

Kur shekujt vrapuan te nderrojne stafeten...

Luan Kalana: Hymni i poetit

Liderit kombetar te paqes ,akademikut...

Luan Kalana: Perendeshat e bukurise

Kendon ne poezine e tij, me krenari poeti i madh i diteve tona, biri i Vishocices e i Korces, ,Skender Rusi...

Luan Kalana: Përmallim

Kur ju te mos me kujtoni...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •