Lekë Gjoka

Lekë Gjoka ka lindur me 6 Prill 1970 në Kallmet të Lezhës, një nga fshatrat më të bukura në Shqiperinë e Veriut, me një gjelbërim të përhershëm, me ujëra të bollshëm, me njerëz punetorë e artdashësh. Këtë fshat e identifikojnë edhe me verën e tij të famshme "Kallmet", e të tjeret e indetifikojne me leksikografin e parë shqiptar, e patriotin e madh Frang Bardhi. Autori Lekë Gjoka në fillim të vitit 1991...

Lotët e Puthjes

Larg në dhé të huaj...

Ç'mu rishfaq Migjeni udhëve të Athinës

Ishte çmendur makina e pronarit dhe me vrap...

Trokitmë dhe mua në derë !...

Shqipni shihmë drejt e në sy...

Kush e solli dashurinë?

Mëngjesi i lau faqet...

Diellin kapa për veshesh!...

Diellin kapa për veshesh naten një dite...

Kacavirren mendimet

Kacavirren mendimet në pemen e merzisë...

E tash Shqipni vaun e gjete!...

Shqipni tash shtrimna dorën...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •