Lindita Arapi

Datëlindja: 30.06.1972 Lushnje; e martuar, një vajzë Vendbanimi: Gjermani/Austri, Birklinstr.4, D- 50354 Hürth Studime: 1990-1994: Gjuhë dhe Letërsi në Universitetin e Tiranës. Diplomuar me Medaljen e artë nga Ministria e Arsimit. 1996-1998: Studime të Gjermanistikës, Pedagogjisë dhe Anglisht në Universitetin e Këlnit në Gjermani...

Ngjyra e sëmurë

Profil...

Unë të dua

Unë të dua...

Kufomë lulesh

Përtej xhamit të ngrysur si ditë shiu...

Peisazh fshati

Gjingallat gumëzhijnë...

Njollë gjaku

Në dhoma të Bardha...

Kushedi

Dhe varrit tim do t'i vijë era...

Izolim

Blu e ftohtë...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •