Luan Starova

Luan Starova është pranuar anëtar i Akademisë Maqedonase të Shkencave dhe Arteve në kuvendin e fundit zgjedhor të saj. Akademia nuk ka pasur asnjë anëtar shqiptar që nga themelimi i saj, çka së fundi kishte nxitur reagimin e intelektualëve shqiptarë të cilët kishin paralajmëruar themelimin e një akademie të ngjashme, nëse Akademia Maqedonase do të mbetej pa anëtarë shqiptarë...

Koha e dhive: Kreu I

Sapo u vendosëm pranë brigjeve të lumit, Kështjella na i robëroi...

Koha e dhive: Kreu II

Qyteti filloi të jetonte kohën e dhive...

Koha e dhive: Kreu III

Ne banonim në zemër të Lagjës së Dhiarit, në një shtëpi të vjetër dykatëshe...

Koha e dhive: Kreu IV

Nëna futej rrallë, shumë rrallë, në dhomën e punës të babait...

Koha e dhive: Kreu V

Një mëngjes babai doli nga shtëpia më herët se zakonisht...

Koha e dhive: Kreu VI

Para se ta blinte dhinë, babai kishte menduar gjatë e thellë...

Koha e dhive: Kreu VII

Dhia po e ndryshonte shpejt jetën e familjes sonë...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •