Luigj Gurakuqi

Luigj Gurakuqi është një nga figurat kryesore të lëvizjes sonë atdhetare dhe demokratike. I përkushtuar tërësisht ndaj çështjes së atdheut, veprimtaria e tij lidhet me ngjarjet më të rëndësishme të...

Tufë lulesh: Kujtim i të dashtunvet

Dal kadalë, por tuj mendue

Deshir

T’mujshe sot n’ket ditë t’bukur, gjith lulzue...

Populli fitoi...Rrnoftë Populli

“Në Shqipni nuk ka opinion publik; populli shqiptar nuk ka mendim e vullnet të vetin...

Çashtja e vojit të gurit

Përveç ligjës së zgjedhjevet, që do t’i apë jetë Asemblesë Konstituente...

Qindresa

Me gusht shkon vapa, e me djelmni kalojnë...

Z. Geg Postripes, T'pergjegjun

N'qytet tonë, jo n'Itali...

Shtepise sime

Te ti m’flutron mendimi,o shpiza e ime...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •