LETERSIA SHQIPTARE - Asdreni

Asdreni

Poet i shquar, publicist dhe veprimtar patriot e demokrat. Lindi më 11.4.1872 në Drenovë në një familje të varfër fshatare. I mbetur jetim u detyrua të braktiste shkollën e mesme dhe të mërgonte në Rumani më 1889. Bëri punë të ndryshme dhe kaloi një jetë me...

Dashuro

Shëko lisi si me flet...

Lulekuqja

Lulekuqja e mjera...

Himni i Flamurit

Rreth flamurit të përbashkuar...

Vlorës

Ti je balli me florinj...

Nje ore lumtesie

Hena ndrinte porsi argjent...

Ora e zemres

Shkrihen ujrat ner liqene...

Kthime

Kur te pashe me s'te lashe...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •