LETERSIA SHQIPTARE - M

M

Milazim Kajtazi

Milazim Kajtazi, u lind më 05.05.1967 në fshatin Klinë e Mesme, komuna e Skendërajt. Shkollën fillore e ka kryer ne vëndlindje me sukses të shkelqyshëm, dy vite gjimnaz...

Cikël poetik nga Milazim Kajtazi

Nuk ndėgjon zėrin e kesaj jete...

Menduh Leka: Cikël poetik nga libri ''Shpresa, perëndia që e besoj''

Nuk do të ripërtërij bekim vetmie Simfoni e Esencës...

Murat Isaku: M'i këpusin dokrrat e frymës

Murat Isaku u rikthye në mesin tonë me për-mbledhjen poetike M’i këpusin kokrrat e frymës, për botimin e të cilit u përkujdesën bijat e tij të dashura, të cilat, të lidhura...

Mahmut Agalliu: Avaze te vjetra gjuetie

Mellenje e zeze e sqepverdhe...

Marjan Bunaj

Lindur në Lezhë në vitin 1962. Shkollën tetëvjeçare e ka kryer në Zejmen. Ate të mesmen, në teknikumin e Lezhës, dega zooveterinari e ka kryer në vitin 1981...

Marjan Bunaj: Agonia e poetit

Figura e tij që bëhej gjithnjë e më groteske, kalonte pa u ndjerë në rrugët e pluhurosura të qytetit. Dobësohej dita-ditës dhe rrobat e zgjedhura me kujdes e sqimë...

Mahmut Agalliu

Mahmut Agalliu u lind ne Patos Mallakaster me 6 mars 1935. Nje jete te tere punoi ne parkun e transnaftes ne Patos. Brigadier Mamo...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •