Kafsha e Zezë

Heshtja det i lëkundur dhe vetimët...

Në rrugë

Tash jam diku larg teje, larg vedi...

Këngë e Vrugët

Mëtim i truar fshihu te pendimi...

Histori

Arëditesot një herë motmotit...

Ne vend te përshëndetjes

Shko se furishem po fryen ne mua ere mallkimi qe s'te fal...

Kronike Ilire

Ne fillim ishin zogjet, lumenjt, Iliret...

Pas luftërave

Luftërave,më të gjatave luftëra...

Kënga që s'deshi të shkruhet

Një ditë prej ditësh...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •