LETERSIA SHQIPTARE - Mëhill Velaj

Mëhill Velaj

Mëhill Simon Velaj, u lind në Gllogjan të Pejës, Lugu i Baranit, në vitin 1957. Ka filluar të merret me krijimtari letrare që në fëmijërinë e tij. Pas mbarimit të studimeve për Gjuhë dhe Letërsi Shqipe në SHLP, ai punoi si mësimdhënës i Gjuhës Shqipe për më se 19 vjet. Në vitin 1995, Shtëpia Botuese Pionieri, në Prishtinë, botoi librin e tij të parë me poezi titulluar “Gërshetat e Aulonës.” Mëhilli është anëtar i Shoqatës së Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë që nga themelimi i saj, në vitin 2001. Ai jeton në qytetin e bukur Stanford të Connecticut-it...

DISA GAZETA

Katërqind faqe gazete...

DHEMBJA E NDARJEVE

Njerëzit ndahen nga njëri-tjetri...

MASAKRA

Mbi pesëdhjetëmijë njerëzve...

EMRI IM GJENDET KUDO

Emri im gjendet...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •