Mehmet Kraja

Kam lindur këtu e afro pesëdhjetë vjet më parë në një fshat afër Liqenit të Shkodrës, në njërin nga ata fshatra, të cilët, kur i shikon nga liqeni, të duket sikur përjetësisht synojnë të kaptojnë malet dhe janë ndalur aty vetëm për një çast. Datën e saktë të lindjes nuk e di, sepse im atë kishte shkuar të më regjistronte në zyrën e gjendjes civile dy muaj pasi kisha lindur dhe ofiqarit, i cili mbante syze të trasha dhe shkruante me dorë të majtë...

Im atë donte Adolfin

Vjeshta e fundit e Luftës së Dytë Botërore tim atë e gjeti në Shkodër...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •