Merita Bajraktari

Merita Bajraktari McCormack, lindi në Korçë në vitin 1966, u rrit në Cangonj të Devollit. U persekutua për arsye politike, që në moshë të vogël, pasi ishte mbesë "Kulaku", duke iu ndaluar e drejta e studimit për art, megjithese fitoi konkurset e duhura. Perfundoi shkollen e mesme me mesatare dhjete per te kater vitet dhe keshtu "fitoi" te drejten e studimit per t'u diplomuar si ekonomiste dhe me vone pas provimeve pasuniversitare, dhe si mesuese e gjuhes angleze...

Ngjyra...

Mes nesh s’ka kurrë ngjyrë të zeze...

Kujt t’i vë faj?

Kujt t’i vë faj sonte për shqetësimin...

Luleshqerrat

Luleshqerrat, çudi si i duam kaq shumë...

Tre fjalë

Tre fjalë gjeta sot mbi tavolinë...

Gëzo ditën!

Mos u trishto nëse shiu që bie nga qielli...

Pilati

Pilati s’ishte udhëheqës popujsh...

Urime motrës sime në përvejtorin e martesës!

Nënë moj që me dhe gjinë...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •