LETERSIA SHQIPTARE - Moikom Zeqo

Moikom Zeqo

Moikom Zeqo ka lindur me 3 qershor 1949, ne qytetin e durresit. Me 1971 eshte diplomuar ne Universitetin e Tiranes per filologji dhe letersi. Me vone eshte diplomuar per histori dhe arkeologji si dhe ka bere studime pasuniversitare ne Rome, ne Athine, dhe ne Washington D.C. Ka punuar si redactor letrar ne azeten “Drita” dhe arkeolog dhe specialist i artit te lashte prane Akademise se Shkencave...

Rikrijimi

Harrimi sulet mbi ditet tona te bardha...

Kur jam krejt vetem

Kur jam krejt vetem ne shtepi...

Ka nje mrekulli te vdekjes

Ka nje mrekulli te vdekjes...

Nje kostum prej flake

Te mund te ktheja te gjithe akrepat e oreve...

***

U theren me thika te mprehta dy djem...

***

…Vjen ti...

Syri

Puthja e diellit me mbeti ne balle...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •