Muhamed Kërveshi

Muhamed Kërveshi është poet i afirmuar, është prezentuar në shumë panorama e antologji të  poezisë shqipe  të  botuar  në Kosovë, në Shqipëri dhe  vende të ndryshme të  botës. Poezitë e Muhamed Kërveshit janë të botuar në “Antologjinë e lirikës shqipe (gjithëshqiptare) në italisht, që e përpiloi dhe e botoi shkrimtari ynë Ernest Koliqi në Milano, më 1963.

LUMI YNË

Në gjuhën tonë...

ARMIQTË TANË

Në Kosovë...

KOPSHTI DHE ZOGJTË

Paramilitarët...

KRIMINELËT

Policët...

ELEGJI

Ku do ta ketë...

DITA E PLAGOSUR

Në Shesh të qiellit...

KJO DITË

Kjo ditë...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •