LETERSIA SHQIPTARE - Ndoc Gjetja

Ndoc Gjetja

Ndoc Gjetja u lind më 9 mars 1944 në fshatin Bërdicë të Shkodrës. Kur ishte shtatë vjec, prindërit e tij u vendosën me banim në Lezhë, ku jeton edhe sot. Në vitin 1970, filloi të botojë poezitë e para. Merret vetëm me poezi. Eshtë autor i disa vëllimeve poetike. Një studiues i njohur e ka cilësuar Ndocin poet që di me cdo varg t'i bjerë bukur tastierës së humanizmit...

Enderr

Mjaft ndejtem shtrire ketu ne bar!...

QYTETI I IDEVE

Poetet jetojne ne Qytetin e Ideve

NJESHIT

Ne rendin e pafund te numrave te plote...

DASHURISE

O Perendeshe e gjithe pushtetshme...

LOJE DASHURIE

Ti je mbreteresha dhe une jam mbreti

Femrave

Pa ju ne jemi gjysma njerzish

Curriculum

Eshte qytetar i Repulikes se Dreqistanit...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •