Abdullah Konushveci

Abdullah Konushveci (1958) ka lindur dhe rritur ne Prishtine. Ka studiuar per gjuhe-letersi ne Zabreg (Kroaci). Per shume vite ka punuar si gazetar prane gazetes ''Rilindja''.

Duke pritur Gjergjin e Ri

Ai do të vijë...

Vdekja e dytë e Gjergjit*

Kur derdhet atdheu në det...

Si e krijoi Zojsi Dardaninë

Nga koka a nga kofsha...

Dhe ikim ikim ikim

Mbase ikim ikim ikim...

Kthimi i dritësorëve

Dritësorët do të kthehen...

Mungesa e lirisë

Një mëngjes i freskët...

Zonja Mëmë

Jam lodhur duke pritur...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •