SONETET E NENTAVE

Dhe një bekore ditë pa ty-një tjetër jetë pa veten...

T R I N I Ç S H E N J T E R U A R I T 3

Salmon jam shtjella përpëlitash mes një akuariumi me vaj loti valuar

SONETET E NJESHAVE

Trishtnjëjtat shtufa fytyrash që gërvisht ag e mbrëmje

SONETET E ZEROVE

Ndër këpucët e grisura hyn pa leje

POEMEZAT - PA TY

Karvani gamilor i pse’ve qiellnatpahënshëm i humb lehoninë agut-kurth shkretëtirës

T R I N I Ç S H E N J T E R U A R I T 2

Në 180 gradë fat unë jam njera pikë e pashpjegimshmërisë së universit

SONETET E TETAVE

Ankoruar shekujsh në cektirë

T R I N I Ç S H E N J T E R U A R I T

Ndër duart e erës ka hi reshë e mbi të thëngjij vetëtirash e fole engjëjsh
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •