LETERSIA SHQIPTARE - Nonda Bulka

Nonda Bulka

Nonda Bulka u njoh në letërsinë e viteve `30 me psudonimin Chri-Chri. Shkrimet e tij, fejtone e skica, ai arriti t'i përmblidhte më 1934, në vëllimin "Kur qan e qesh bilbili". Gjithashtu, ai botoi edhe më pas proza poetike, skica humoristike e disa përkthime nga letërsia franceze.

Neno-Bir

-Neno!...

Historia përsëritet

Vit për vit po ai avaz. Amerika kërkon paratë

Vija e vdekjes

Ofiqari i gjëndjes civile është zëvëndësi i Perëndisë në tokë

24 qeshor 1971, Bukuresht

Të dashur shokë, Sterjo, Zisa, Fate

Kur Duçja piqet me Hitlerin

Dy diktatorët më të mëdhenj të Evropës u poqën në Venedik...

Njëqind flamurë pa një

Ishte ditë vere në një nga qytetet më të mëdha të Arnautistanit...

Drenusha dhe Pjergulla

Nje hardhi e larte me flete te gjera dhe plot me kopane rrushi...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •