LETERSIA SHQIPTARE - Nënë Tereza

Nene Tereza

Anjezë (Gonxhe) Bojaxhiu lindi në Shkup në një familje shqiptare. I ati, Kola, një tregtar i pasur, mori pjesë në lëvizjen për çlirimin e kombit shqiptar nga sundimi osman. Në moshën 18-vjeçare Anjeza u largua nga Shkupi dhe shkoi në Irlandë për t’u bërë murgeshë në Urdhrin e murgeshave të Loretos. Në dhjetor 1928, Anjeza me emrin Marie Tereza u nis për në Indi...

Me liro, o Zot

Me liro, o Zot...

Jeta është

Jeta është mundësi, përfito nga ajo...

Zot, kur kam urí

Zot, kur kam urí...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •