LETERSIA SHQIPTARE - Naim Frashëri

Naim Frashëri

Figura qëndrore e letërsisë shqiptare të Rilindjes, ai që u bë shprehës i aspiratave të popullit për liri e përparim, si poet i madh i kombit, është Naim Frashëri, bilbili i gjuhës shqipe. Naimi lindi më 25 maj 1846 në Frashër, që ishte edhe një qendër bejtexhinjsh. Mësimet e para i mori tek hoxha i fshatit...

Fjalët e Qiririt

Në mes tuaj kam qëndruar

Shqipëri, o jetëgjatë

Shqipëri, o jetëgjatë

Në Dashtë Zoti

Nastradini ish qetuar...

Falja

Zot i math e i vërtetë

Emri i Zotit

Zot i vërtetë

Pellazgët - Shqiptarët

Ishte një ditë

Ujku dhe Qengji

Ujku pa fe
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •