17 vjet në Bukuresht

Shkrimtari Ardian Christian Kyçyku rrëfen lidhjen e tij me letërsinë. Jeta në Rumani dhe si e vlerëson letërsinë shqipe. Gjithnjë më kujtohet një pasdite e vonë dimri, kur...

Ardian-Christian Kyçyku

Ardian-Christian Kyçyku u lind në Pogradec më 23 gusht 1969. Kreu studimet e larta në Universitetin Shtetëror të Tiranës, në Fakultetin e Historisë e të Filologjisë, dega gjuhë-letërsi. Është doktor i shkencave filologjike, doktorant në teologji pranë Universitetit Shtetëror të Bukureshtit, anëtar i Lidhjes së Shkrimtarëve të Rumanisë dhe i Shoqatës së Shkrimtarëve të Bukureshtit...

Gjuha e njerkës

Pak lindorëve mund t’u ketë shkuar ndërmend në fund të viteve...

Nëna

Para se të jepte shpirt, nëna lëngoi tre vjet...

Largimi i shkrimtarit nga Atdheu

Të flasësh sot me vërtetësi dhe hapur për letrat shqipe...

Rrëfim gazmor në vetën e katërt

Kur mbusha 12 vjet në mërgim...

Nje dashuri e tille

Uji. I pafund dhe i kristaltë, me fshehtësinë dehëse të bimëve nënujore...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •