LETERSIA SHQIPTARE - P

P

Pjetër Zefi

Pjetër Zefi, ka lindur me 5 dhjetor 1953 ne fshatin Beltoje afer Shkodres. Arsimin fillor dhe tetevjeçar e kreu me rezultate te shkelqyera ne vendlindje. Lufta e eger..

Cikël poetik nga Pjetër Zefi

Në ëndërr m'u shfaq kjo nëna ime...

Puntorie Ziba: Edhe qielli mbetet blu

Pinjolle e dhembjes jam...

Pirro Loli

Pirro Loli u lind në Zagori të Gjirokastrës, më 10 shtator 1945. Arsimin fillor e kreu në vendlindje, ndërsa tetëvjeçaren në Durrës. Në vitet 1960-1964 mbaron shkollën...

Pirro Loli: Metodë për leximin e hirit (I)

Nëpër duar po ua lë lëndën e ftohtë...

Pirro Loli: Metodë për leximin e hirit (II)

Kat mbi kat gjënden të vdekurit e mi...

Përparim Hysi

Ka lindur në fshatin Petovë të Fierit më 21 janar 1943. Në vitin 1959 ka mbaruar shkollën Pedagogjike (ish Normale ), në Elbasan...

Cikël poetik nga Përparim Hysi

Koha ka veshur pantofla...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •