P

Prend Buzhala: Lirika e inteligjencës emocionale

Të dy librat e fundit poetikë për fëmijë të Agim Devës, “Gurët fluturues...

Fragment nga pjesa e dytë e romanit "Emma Jazzi"

Ema shtrembëronte kurrizin kur ecte, sepse mezi mbante valixhen e rëndë, të mbushur me tesha...

Petraq Kote: Portretin e kam varur në muret e kohës

Nga gruaja që lë shtatzanë në çdo krevat...

Roza

Një ditë prej ditësh Roza ishte veshur si asnjeherë tjatër, nuk di ...

Avioni Madam Baterflaj 9ë11

Komisioni i posaçëm i OKB-së, i përbërë nga tre vetë, dy gra dhe një burrë...

Pashko Gojçaj

Patër Pashku leu me 19 shkurt 1955, në Skorraq, të Hotit. Shkollën fillore e kreu në Arrëz, gjimnazin në Split-Kroaci, noviciatin në Zarë, ndërsa studimet teologjike në Split e në Fulda ( Gjermani ). Eshtë famullitar i Kojës prej vjetit 1981 dhe i Tuzit prej vjetit 1991. Eshtë vicar general i Arqipeshkvisë së Tivarit...

Cikël

Ju dhunuen jú në kryq e kryqin në jú...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •