P

ATË DIMËR !

Kishte kohë që shiu nuk pushonte...

I verberi poet dhe UNE!

Driten mbi tavoline se shuaj kurre...

Petraq J. Pali

Vitet i pershkova ashtu siç erdhen...Dhe neper vitet e mia, eshte edhe jeta ime me zigzaket dhe grafiket e saj pale pale stivohen, me ngjarje me data me lot trishtimi dhe te rralla gezime, te cilat stampuar ne celuloidet e trurit tim, perbejne dhe arshiven jete,natyrisht te jetes sime.!...

GJAKMERRËSI

ISHIN NE GJAK...

... pas festimit të Shën Valentinit!

Ai hapi derën e apartamentit të tij dhe...

Petraq Kote

Lindi në  Fier më 27 shkurt 1959. Arsimin fillor dhe tetëvjeçar e kreu në vendlindje. Në vitin 1974...

Gjithmonë… tre varre…

Te kthes’e lumit që ka vdekur...

Kombi rrjedh nga varret

Pasaportën fëmijës...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30