Pal Sokoli

Lindur me 06.06.1959 në Radoniq-Gjakovë.Shkollimin fillor e kreu në Radoniq e Cermjan ndërsa  gjimnazin në Gjakovë. Me 1985, diplomon në Univerzitetin e Prishtinës...

UNË DHE GURI

Në një bjeshkë të rrahur

KRISHTLINDJET PA JU

Buzmat i gjeta  të prerë

PËRMALLIM

Buzëqeshjet   shkund vërdallë

ZOTI FOLI SHQIP

Alpet  shqiptare  u  tunden

Kosovë!

Kosovë  kopsht   i  Edenit

NË FAQEN E FUNDIT

Pranë  djepave

LUANI I PLAGOSUR

Mos e ngacmo  Luanin
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •