LETERSIA SHQIPTARE - Pano Taçi

Është koha

Nëpër këmbë kur të merr koha

Shkëmbi

Kjo dalldi e pleqërisë...

Hija

Ne deren e nje plake te thinjur trokita

Takim pas divorcit

Tek çapiteshim ngadalë

Jetë morri

Kur tokës, iu zvarita si morri mbi kuriz

Mos ma lexo

Mike, mos ma lexo dhembjen

Djersë mërgimtari

Vëllëzër, argatë në dhe të huaj

Eja mike

Sa herë vjen çapkëni prill
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •