LETERSIA SHQIPTARE - Pëllumb Kulla

Pëllumb Kulla

U diplomua aktor nga Shkolla e Lartë “Aleksandër Moisiu” (sot Fakulteti i Artit Skenik të Akademisë së Arteve, Tiranë) më 1964 dhe u emërua regjisor i Estradës së Vlorës. Një vit më pas i bashkohet trupës së aktorëve të Teatrin të atij qyteti...

PIKËLLIM PËR VDEKJEN E ATIJ

Dy ditë me radhë fryu erë e nxehtë

Tregim

Per portier futbolli dhe per hetuesa

Gomari në Film

Filmi kishte temën e fshatit.

Humori i presidentëve

Presidentët amerikanë kanë një traditë të bukur

Racizëm sui generis

Këmbëngulja ime në kërkim të diktaturës

Në vend të diktaturës na qenka përmbysur parajsa

Zoti Vangjush Gambeta po boton kujtimet

Në një majë mali, nga shihet tërë bota

Ditët e fundit të lejës thashë t’i kalonja në fshat
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •