LETERSIA SHQIPTARE - Pëllumb Kulla

Kur nismë të mërgojmë ne të tjerët

Xhemili kish lënë Greqinë dhe më zbriti

Gjenerali nuk bindet të harrojë

Ai pat lindur këtu, po i ati qe kthyerë në mëmëdhe

Nga Atlantiku në Pacifik, me një Ford të vjetër

Të udhëtosh me një veturë ligavece

Largësi që nuk maten me sy

Janë ca kundërshtarë, o t’i marrë e mira

Gruaja me një tjetër, as këtu nuk shihet me sy të mirë

Papi desh edhe tre muaj që të merrte dokumentet amerikanë

Mblidhemi tok e bëhemi thumb!

Gjokës i kishin hequr patentën dhe më kërkoi

Dhjami vjen nga lehtësitë

T’ëmën, bre, sikur të bëhej e mundur

U lidh Papi!

Fejesën me një amerikan Roza e dëshironte
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •