LETERSIA SHQIPTARE - Petraq Pali

Petraq J. Pali

Vitet i pershkova ashtu siç erdhen...Dhe neper vitet e mia, eshte edhe jeta ime me zigzaket dhe grafiket e saj pale pale stivohen, me ngjarje me data me lot trishtimi dhe te rralla gezime, te cilat stampuar ne celuloidet e trurit tim, perbejne dhe arshiven jete,natyrisht te jetes sime.!...

Roza

Një ditë prej ditësh Roza ishte veshur si asnjeherë tjatër, nuk di ...

ATË DIMËR !

Kishte kohë që shiu nuk pushonte...

I verberi poet dhe UNE!

Driten mbi tavoline se shuaj kurre...

Vajza e valeve

O vajzë e valëve

Himara !

Je porsi nuse per te pate zili

Viti i Ri !

Viti ri c'me sjell kujtime

“Vajzeria e Sofikes”

Sofika ishte nje vajze e perkryer e per me teper nje nxenese
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •