LETERSIA SHQIPTARE - Preç Zogaj

Preç Zogaj

Shkrimtari, Publicisti, Gazetari dhe Politikani i njohur, Preç Zogaj (1957) u lind ne Manatia te Lezhes. Ka studiuar Gjuhe Letersi ne Universitetin e Tiranes. Zogaj u shqua ne levizjen demokratike te vitit 1990 dhe ishte Minister i Kultures ne qeverine e ''Stabilitetit'' ne qershor 1991. Qe nga ajo kohe eshte aktivizuar ne profesionin e shkrimtarit dhe politikanit...

Dita kur u ndalua Berisha

Kishte kaluar mesnata dhe njerezit ishin rralluar ne seline e PD-se...

Ankim per nenen

Perse,mama,ti deshiron te vdesesh

Dritare dimri

Te heshtura, te shkreta dritaret e mija

Nen harkun me plepa...

Atje në rrugën e Lezhë-Manati

Stërgjyshërit si erë dimri

Stërgjyshërit si erë dimri

Elegji

Ah, kjo vdekje e gjorë, rojtare kryelartë dhe e sertë

PUSHIM PËR NËNËN

Një ditë pushim për nënën! Nuse, mbesa
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •