LETERSIA SHQIPTARE - Pierre-P. Simsia

... pas festimit të Shën Valentinit!

Ai hapi derën e apartamentit të tij dhe...

Vajza krijuese

Ajo erdhi në  qytetin e madh e të zhurmshëm metropolitan...

Pierre-P.Simsia

Pierre-P.Simsia eshte lindur me 21 Qershor 1960 ne qytetin e lashte dhe historik 2400 vjecar te Beratit. Qe kur ishte nxenes ne shkollen tetevjecare...

Një dashuri e vrarë

... Zëri i embel i Dorines trokiti papritur ne veshet e tij...

Arturi

Atë ditë Gabriela ishte më ndryshe nga ditët e tjera...

Zonjusha...

- E kam me ngut punën shofer...

Le te jem une Zamira

Fjala "Lamtumirë" dhe zëri i Lorencit ditën

Ne kerkim te varrit

Hallo Nafija! Kështu i thërisnin asaj gruaje 65 vjecare
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •