LETERSIA SHQIPTARE - Petro Marko

Petro Marko

Nuk ka shembull në letërsinë shqiptare, ku të jetë gërshetuar dhe njehsuar aq shumë mes vetes njeriu dhe krijuesi - Petro Marko njeri dhe Petro Marko shkrimtar. Me romanet e tij Petro Marko hyri në personalitetet më të shquara...

Tirana jetë-Stambolli

Hajde Paçe Stambolli

Nata e Ustikës

Më duket se motori e rralloi forcën

Bir Selmani i nënës...

Një hallexhi erdhi në Tiranë

Hasta la Vista

Aeroplani ra mbi ullinjtë.

Apologjia ime

Marrezi, turp turp dhe
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •